WELCOME

~Welcome to Mamapayish-onlineshop~~

Kedai online ini telah mula beroperasi sejak July '09. Kami menjual pelbagai barangan seperti cloth diaper, produk baby & lain2 barangan. Sila KLIK LABEL di bahagian kiri sidebar utk mengetahui mengenai produk di Mp Shoppe :)
Bermula April 2010,
Mamapayish onlineshop beroperasi secara online & offline di mana kami telah membuka kedai di
G3, JALAN SBC 12, TMN SRI BATU CAVES, 68100 BATU CAVES, SELANGOR DARUL EHSAN
SILA BUAT TEMUJANJI :)

ISNIN-SABTU

Selain itu, anda tidak perlu ragu-ragu untuk berurusan dengan pihak kami kerana nama perniagaan kami

"Mamapayish Shoppe Enterprise" adalah syarikat berdaftar dengan SSM.
Untuk memudahkan urusan, sila email/ym mama di

MAMAPAYISH80@hotmail.com (email)
lindanuzul (ym)
hubungi/sms 017-232 0853 / 019-216 0853

Mamapayish Members

Jom Join Mamapayish Members!
jOM isi form,
Mamapayish Application form
untuk menyertai Mamapayish Members!

Klik sini untuk isi form!
P/s: Anda akan mendapat update terkini terutama mengenai Promosi Hebat!
Tunggu, Ada lagi!!!
MEMBERS akan mendapat potongan antara *RM1.00 -RM5.00 untuk produk yang di beli di onlineshop ini

RETAILS & WHOLESALE

MAMAPAYISH SHOPPE

Kami mengalukan pembelian secara RETAIL &WHOLESALE untuk barangan utama seperti lampin kain moden & barangan bayi seperti rompers, busha legging, sock & pelbagai lagi.

MAKLUMAN PENTING

Mamapayish Shoppe
adalah sebuah perniagaan tunggal yg di usahakan oleh saya bersama suami, En. Fairoz Kholidi

Untuk makluman, kami tidak mempunyai mana-mana rakan kongsi di SELURUH MALAYSIA. Penafian ini bagi mengelakkan apa-apa kekeliruan yang mungkin timbul pada masa akan datang. Harap Maklum.

Followers

LABEL

Klik LABEL di bawah untuk mengetahui mengenai
PRODUK DI MP SHOPPE :)

CD ACCESSORIES

HEALTH & OTHERS PRODUCTS

RESELLER

jOM jOiN
MAMAPAYISH RESELLER TEAM
BANYAK KELEBIHANNYA..
JOM EMAIL TANYA :-)
P/S: SILA BERI NAMA PENUH ANDA & URL BLOG JIKA ADA.
Suri rumah juga digalakkan..ada skim menarik utk anda..sila email utk keterangan lanjut..anda boleh menambah pendapatan dr rumah ~pe tunggu lagi, meh EMAIL mama

MAMAPAYISH80@hotmail.com

My PeRsOnaL BLoG

BECOME A FAN

Mamapayish on Facebook

Design By

Friday, February 12, 2010
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this
MEMBER CARD!

TQ

MAMAPAYISH MEMBERS!

Jangan tunggu lagi!Inilah peluang mendapat update terkini di Mamapayish-Onlineshop :)

Selain itu, Ahli akan mendapat potongan tetap *RM1.00 bg setiap satu produk 
yang di beli di onlineshop ini & *RM2.00 untuk belian Pakej Promosi
*(Hanya sah untuk Produk cloth diapers, anti virus. Laundry Bag dan wet bag)

Apa yg perlu anda buat untuk menjadi member?
Ia semudah A, B, C :)

1. Sila Copy -paste kan link banner blog Mamapayish-onlineshop  pada side bar 
blog anda atau facebook.
2. Become follower (Blogspot) or Become a fan (Facebook)
3. Isi dan hantarkan form di bawah ini.



Mamapayish Membership Application Form


Name:
Contact
Number:
Email
Address:
Apply by
Facebook:
Become a Fan
Display banner & link
Apply by
Blogspot:
Become a Follower
Display banner & link
Your
Blogspot URL:


Form
provided by Freedback.

15 comments:

zai kulim said...

bila summit naik msg nie,,.

No account is specified and no destination email provided. http://www.response-o-matic.com/faq.html#no_account

inahasan said...

ina pun tak leh dah try byk kali

Linda said...

To zai & inahasan > maaf yer kalian masalah senang cuba di atasi

Linda said...

ok sume...masalah dah pun di atasi...maaf atas segala kesulitan... :-)

azila rosli said...

No account is specified and no destination email provided. http://www.response-o-matic.com/faq.html#no_account kuar benda ni la. nape aik...

Jaja said...

xbley nk register la..

Sastra Dania said...

x blh la nk register

Linda said...

salam semua...masalah dh pun di atasi..maaf atas segala kesulitan...

asniza said...

x leh nak reg..

ADWA SHOPPE said...

linda, xblh nk reg pon...Y?

No account is specified and no destination email provided. http://www.response-o-matic.com/faq.html#no_account

IbuDhira said...

problem yang sama...huhuhu

No account is specified and no destination email provided. http://www.response-o-matic.com/faq.html#no_account

mama aqilah said...

salam...kak form dah isi...sila check yer...jika terima inform k...via sms/email....xkisahlah

fitri said...

saya da isi form tapi tak tau cmna nak copy paste link tuk display membercard.harap dapat inform by emel atau telefon sekiranya form da terima

asfalela said...

saya dah register td.. tp mcm mane nak tau kiter dh diterime sbg mmber atau tidak?

..m@m@ T0meLL.. said...

sy pn dh sudmit..xtau lorr jd ke x?nnt tlg cek ye kak,klu xbetoi info blk yek..tq

About Me

My Photo
Linda a.k.a Mamapayish
Batu caves, Selangor, Malaysia
MamaPayish Shoppe are well established online business which carried MOM & BABY products. Wholesale & Retailing available. Kindly Email MAMAPAYISH80@HOTMAIL.COM for more details.
View my complete profile

MamaPayish Shoppe : G3, JLN SBC 12, TMN SRI BT CAVES, BT CAVES, SELANGOR

MamaPayish Shoppe : G3, JLN SBC 12, TMN SRI BT CAVES, BT CAVES, SELANGOR

SSM

SSM

FLYERS

FLYERS

Keutamaan Kami


MaMaPaYiSH oNLiNe SHoP.

Keutamaan kami adalah
i) keselesaan anda berurusan dengan kami dengan cara yang mudah, melalui EMAIL, SMS/YM

ii) penghantaran barang yang cepat & cekap. Ini kerana barangan akan di POS SETIAP HARI.

iii) mengalukan sebarang pertanyaan/ kemusykilan anda mengenai produk kami.

iv) YANG PALING PENTING, harga barangan kami (barangan bayi) sesuai dengan kemampuan anda, kerana kami juga IBU BAPA spt anda yg memerlukan budget yg besar utk si kecil yg tersayang.
Maka, dengan "harga kami" yg amat munasabah, kami membantu anda merealisasikan konsep PENJIMATAN dengan lebih berkesan.

~~YM ~~

HUBUNGI SAYA,UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

LINDANUZUL

SYARAT PEMBELIAN

Buat Pembayaran secara penuh atas nama

CIMB BANK BERHAD
ACC NO. 12190000581103

MAMAPAYISH SHOPPE ENTERPRISE

MAYBANK
ACC NO. 564799110000
MAMAPAYISH SHOPPE ENTERPRISE
2. Harga yang dipaparkan tidak termasuk kos penghantaran, kecuali dinyatakan.

Kos Penghantaran boleh dirunding :)

(a) Delivery hanya akan dibuat selepas complete pembayaran.
Sila Isi ORDER FORM agar saya dapat memproses Order anda. Pastikan maklumat penting di isi untuk melicinkan lagi urusan :)

(b) Barang akan dihantar melalui CITYLINK EXPRESS





Maybank

CIMBClicks

PENGENALAN

Apa itu cloth diaper?
Dalam bahasa mudahnya, cloth diaper adalah lampin kain. Dengan kata yg lebih canggih..lampin kain yang telah di upgrade sehingga mampu berfungsi seakan-akan lampin pakai buang dan yang paling penting sekali boleh dibasuh dan dipakai semula!

Kelebihannya?
Penjimatan untuk jangka panjang, membantu dalam mengurangkan pencemaran alam sekitar, kesihatan bayi lebih terjamin kerana tidak terdedah kepada bahan kimia yang terkandung dalam lampin pakai buang dan bayi anda kelihatan cumel bila dipakaikan dgn CD ditambah dengan pilihan dalam pelbagai corak,warna dan saiz.

Senang tak dipakai?
Senang sahaja. Masukkan insert dalam poket (untuk cloth diaper berpoket) dan pakaikan diaper tersebut pada bayi..sama macam kita pakai lampin pakai buang..Terdapat juga CD jenis ALL In One (AIO) di mana insert dah dijahit sekali dalam diapers ni. Bole terus pakaikan pada baby!Mudahkan!!

Macam mana nak basuh?
Senang aje nak dibasuh. Caranya sama je dengan kita basuh baju kita hari-hari cuma jangan gunakan pencuci yang ada bahan peluntur, softener dan enzim sebab akan cepat merosakkan diaper dan menyebabkan sensitif pada kulit bayi. Sabun yang biasa digunakan Pureen HAD kerana lembut pada kulit bayi. Selepas dibasuh, biarkan ia sejuk dahulu sebelum masukkan insert untuk elakkan elastik daripada terputus.
Yang paling penting, bagi yang baru mula nak guna CD, sila pre wash CD sekurang-kurangnya 3 kali agar daya serapan bertambah baik.

TESTIMONI

Syamilah_Sofian
Saya guna CD AiO untuk bb gurl saya, tahan 5-6jam, tak bocor. Malam,saya sidai dalam rumah, esoknya jemur kat luar,tak kena matahari, tp tetap kering. Selalunya kalau basuh pagi, cuaca panas, tengahari tu dah kering. Sekarang saya dah ada 5 CD AiO.

Norhafizah Ahmad
Mula-mula saya tolak cadangan kawan nak ber CD, tapi akhirnya saya cuba juga. CD AiO ni mudah & senang nak pakaikan pada bb. Tak perlu nak masukkan insert, dah siap di jahit sekali. BB gurl saya pakai tahan 4-5jam. Suami saya pun suka jenis ni, senang sbb tak perlu nak laraskan kedudukan insert.

Tracking Number

Check Ur Tracking Number Here

Tracking Number

CHECK PARCEL

Cara Pemakaian CD

Cara Pemakaian CD

JaDuAL PeNgGuNaaN CD

6-9pg : 1cd with 1 insert
9pg-12tgh : 1cd with 1 insert
12tgh-3ptg : 1cd with 1 insert
3ptg-6mlm : 1cd with 1 insert
6-9mlm : 1cd with 1 insert
9-12mlm : 1cd with 1 insert
12mlm-6pg : 1cd with 2 insert

Jumlah: 6-7 helai cloth diaper sehari, dengan penggunaan selama 3@4jam sekali di siang hari dan 6 jam di waktu malam.

Sign up for our newsletter!

Online Visitors